BALI DETOX CENTAR


Skadarlija Bali

Skadarska 9/1, 11000 Beograd
M. +381 (0)65/66-55-654
T. +381 (0)11/32-46-105
centar@balidetox.com
www.balidetox.com

Radno vreme:

  • pon – pet 10:00-22:00
  • ned 12:00-20:00

O Bali Detox Centru

U prijatnom egzotičnom ambijentu, u samom centru Beograda, ulica Skadarska br. 9, nalazi se centar za psihofizički odmor, relaksaciju i detoksikaciju organizma po davnašnjem receptu Nikole Tesle, a od skoro po life style-u najglamuroznijih holivudskih zvezda.

Ambijent egzotičnog indonežanskog ostrva odmah će Vas podsetiti na bezbrižne letnje dane, izležavanje u hladovini, miris morske vode i najprijatnije zrake sunčevog zalaska.

Specijalnost Bali Detox centra je čišćenje organizma preko stopala. Stopala se često nazivaju i „drugim srcem“, pošto se na svakom nalazi više od 70 akupunkturnih tačaka, kao i hiljade nervnih završetaka koji su povezani sa mozgom srcem i drugim organima.

U sklopu usluga koje pruža Bali Detox centar su i razni vidovi masaža: Bali detox masaža, Relax masaža, Ayurvedska masaža, Anti stress masaža, Sportska masaža, Masaža vulkanskim kamenjem, Masaža glave i lica, Yoga masaža, Fitnes masaža, Anticelulit masaža, Terapeutska masaža i Masaža stopala (refleksologija).

Poklon vaučeri

Pažljivo odabran poklon usrećuje i onog koji ga poklanja i onog kome je namenjen. Znamo koliko je teško odabrati pravi poklon, naročito ako se radi o osobi koju ne poznajete dovoljno, pa ne znate da li ćete pogoditi njen ukus, te ono što bi joj se svidelo.

Zbog toga smo odlučili da vam ponudimo mogućnost kupovine POKLON VAUČERA.

Izbeći ćete gužve i dileme, jer sa ovakvim poklonom nema greške. Bilo da kupujete poklon mlađoj ili stariijoj osobi, bliskoj ili poslovnoj prijateljici, masaže i opuštajući tretmani u našem centru za psiho-fizički odmor prijaju baš svima! Uštedite vreme i novac i odaberite otmen i koristan poklon. Pored toga kod nas možete rezervisati tretmane za više osoba i na taj način nagraditi vaše zaposlene ili poslovne partnere.

Relax masaža

Anticelulit masaža

Sportska masaža

Masaža stopala

Bali detox masaža

Antistres masaža

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža glave i lica

Ayurvedska masaža

Terapeutska masaža leđa

Yoga masaža

Fitnes masaža

Aqua detox: Detoksikacija organizma

Najosnovniji način da se održava zdravlje jeste da se otklone toksini.

Kako živimo u veoma zagadjenom okruženju, različiti toksini se akumuliraju u našem telu, a da mi toga nismo svesni, tako da nam se narušava vitalnost, koju smo nekada posedovali.

Veoma je važno da redovno vršimo detoksikaciju našeg tela!

Jonskom detoksikacijom možemo otkloniti toksine i oporaviti naše telo tako što aktiviramo tkiva, podižemo imuni sistem, sprečavamo virusne infekcije i pospešujemo mentalno zdravlje. Neophodno je detoksikovati organizam i na taj način održavati zdravlje.

U Bali Detox Centru u Beogradu za tretman detoksikacije organizma koristimo mikro električne talase i to je poslednji tehnološki izum za detoksikaciju, koji ne zahteva konzumiranje lekova i operacije. To je brz i siguran način za prirodnu detoksikaciju.

Prvi deo tretmana čini blagi piling stopala mirišljavim solima, kako bi došlo do otvaranja pora i pripreme za drugu fazu koju čini jonska detoksikacija.

Stopala se uranjaju u toplu morsku vodu u kojoj se nalazi elektrolitički deo, katoda i anoda. Tačnije, negativni deo je u vodi, a pozitivni deo na našoj ruci koji je povezan sa aparatom. Puštanjem struje jačine 2 mA, dolazi do procesa elektrolize soli u vodi, što omogućava prodiranje jona u tkivo. Metabolizam se ubrzava, a voda u kadici menja boju. Na osnovu boje vode imamo čulne rezultate čišćcenja organizma.

Crna boja vode ukazuje na prisustvo teških metala u organizmu, alkohola i problema sa jetrom. Crvena na astmu, probleme sa krvnim sudovima, narandžasta na reumu, artritis i slično. Boja vode precizno ne odredjuje dijagnozu, ali ukazuje koji su organi najugroženiji i iz kojih se čiste toksini. Na površini vode jasno se uočavaju i masne kapljice koje govore da se iz nekih organa, osim toksina oslobadjaju i masti.

Treći deo tretmana detoksikacije čini cvetna kupka sa laticama ruža i na kraju relaks masaža stopala u trajanju od dvadesetak minuta.

Ovaj užitak sebi moraju uskratiti samo osobe koje imaju elektro-implantate, transplantirane organe, epilepsiju i trudnice, a deca mogu uživati u čarima Bali Detox tretmana detoksikacije kao i odrasli.

Tretmani lica

U Bali Detox centru možete svom licu ponuditi tretman kakav zaslužuje i kakav mu dolikuje u potpunosti.

Odvikavanje od pušenja

Bali Detox Centar preuzima brigu o vašem zdravlju i lepoti prateći vrhunske svetske tehnologije.

Terapija kiseonikom

U Bali Detox centru pridružićete se trendu udisanja kiseonika koji je apsolutni hit na Zapadu.